MEI Massage Praktijk & Praktijk SPORTIFITMassage InfoBabyMassage CursusBeauty, Massage & MeerEmmett Techniek & SportblessuresTarievenContact en Zo
massagedrunen.nl
BabyMassage Cursus

Babymassage


Babymassage is vooral erg leuk omdat vrijwel elke baby ervan houdt om gestreeld, gemasseerd en geknuffeld te worden.
Je kindje heeft de intense behoefte om aangeraakt te worden en daarnaast is massage de manier om elkaar heel goed te leren kennen.

Babymassage Groningen IMG 19802474

 

Babymassage is een wisselspel in het geven en ontvangen van liefdevolle gevoelens. Massage bevordert de gezondheid zowel geestelijk als lichamelijk. Naast gezonde voeding zijn contact, liefde en aanraking voor je kindje het allerbelangrijkst.

De huid is een van de primaire organen bij een baby. De natuur heeft het zo geregeld dat de behoefte aan contact even groot is als de behoefte aan horen, eten en drinken. De boodschap die je middels massage geeft begrijpt iedere baby instinctief. Je ziet baby’s ook meteen reageren als de aanraking bewust en met aandacht wordt gegeven. Een mooi moment voor jezelf als ouder.

Je kunt door middel van massage een nog beter contact met je baby krijgen. De massage leert je met nog meer zelfvertrouwen met je baby omgaan. Terwijl je je baby masseert hou je oogcontact, praat, kus en knuffel je je baby wat jullie relatie versterkt. Je raakt nog meer aan elkaar gehecht. Gedurende het doen van de massage stijgt ook het peil van het hormoon oxytocine bij zowel jezelf als je baby, wat jullie allebei een gelukkig en ontspannen gevoel geeft.

Door de massage ontspannen de spieren en kunnen de gewrichten makkelijker bewegen. Dit stimuleert de baby enorm in zijn lichamelijke ontwikkeling.

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten waarbij Corina bij jullie aan huis komt.
We behandelen uiteraard alle massage technieken die je thuis kunt gebruiken om je kindje te masseren. Een erg leuke en individuele cursus die je samen met je partner lekker thuis kan doen.

Kosten van deze cursus zijn € 100.

Wil je graag deelnemen of wil je meer informatie ? Neem gerust contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.


  


 
 
 MEI Massage Praktijk & Praktijk SPORTIFITMassage InfoBabyMassage CursusBeauty, Massage & MeerEmmett Techniek & SportblessuresTarievenContact en Zo