massagedrunen.nl

Blije Mama Massage
01

BabyMassage
02

Massage & Meer
03

Emmett Techniek
04

Tarieven
05

Contact en Zo
06
BabyMassage

Babymassage


Babymassage is vooral erg leuk omdat vrijwel elke baby ervan houdt om gestreeld, gemasseerd en geknuffeld te worden.
Je kindje heeft de intense behoefte om aangeraakt te worden en daarnaast is massage de manier om elkaar heel goed te leren kennen.

Babymassage is een wisselspel in het geven en ontvangen van liefdevolle gevoelens. Massage bevordert de gezondheid zowel geestelijk als lichamelijk. Naast gezonde voeding zijn contact, liefde en aanraking voor je kindje het allerbelangrijkst.

De huid is een van de primaire organen bij een baby. De natuur heeft het zo geregeld dat de behoefte aan contact even groot is als de behoefte aan horen, eten en drinken. De boodschap die je middels massage geeft begrijpt iedere baby instinctief. Je ziet baby’s ook meteen reageren als de aanraking bewust en met aandacht wordt gegeven. Een mooi moment voor jezelf als ouder.

Je kunt door middel van massage een nog beter contact met je baby krijgen. De massage leert je met nog meer zelfvertrouwen met je baby omgaan. Terwijl je je baby masseert hou je oogcontact, praat, kus en knuffel je je baby wat jullie relatie versterkt. Je raakt nog meer aan elkaar gehecht. Gedurende het doen van de massage stijgt ook het peil van het hormoon oxytocine bij zowel jezelf als je baby, wat jullie allebei een gelukkig en ontspannen gevoel geeft.

Door de massage ontspannen de spieren en kunnen de gewrichten makkelijker bewegen. Dit stimuleert de baby enorm in zijn lichamelijke ontwikkeling. We behandelen uiteraard alle massage technieken die je thuis kunt gebruiken om je kindje te masseren. Een erg leuke en individuele 'cursus' die je evt samen met je partner lekker thuis kan doen.

Iets voor jullie ? Bel me voor en afspraak en ik kom een avond (of ander dagdeel) naar jullie thuis. Het tijdstip stemmen we even af of jullie kindje.

Deze massage vindt plaats bij je thuis en kost € 60,00. Woon je verder dan 10 km vanaf Drunen, dan reken ik daarbij nog € 0,40 per kilometer. Mijn telefoonnummer is 06-40722578.

Naast mijn werk de mijn praktijk ben ik werkzaam als Kraamverzorgende.

  


 
 
 Blije Mama MassageBabyMassage Massage & MeerEmmett TechniekTarievenContact en Zo