MEI Massage Praktijk & Praktijk SPORTIFITMassage InfoBabyMassage CursusBeauty, Massage & MeerEmmett Techniek & SportblessuresTarievenContact en Zo
massagedrunen.nl
Contact en Zo

MEI Massage Praktijk & Praktijk Sportifit
Piet Heinstraat 38
5151 MT Drunen
tel 06-40722578 Corina
tel 06-11309631 Hans

 Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8 tot 21 uur en zaterdag van 8 tot 12 uur

Hieronder ter info nog wat achtergrond informatie.

Corina van der Bruggen: de masseur van MEI Massage Praktijk en woonachtig in Drunen. Achter ons huis is een mooie, lichte en sfeervolle praktijkruimte gebouwd.
De naam van mijn praktijk is ontstaan vanuit een heel mooi en puur gevoel. De naam MEI staat voor mij voor onvoorwaardelijkheid, nieuw begin,  positiviteit, kracht en warmte.
In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van Massage. Ook nu blijf ik bezig met mijn vak om mijn kennis paraat te houden en op de hoogte te zijn van nieuwe technieken. Gevolgde opleidingen/cursussen zijn o.aVoetreflexmassage, Ontspanningsmassage, Hotstonemassage, Sportmasseur,  Zwangerschapsmassage, Kindermassage, Afslankmassage, Lymfedrainage. Ook mag ik voor jonge ouders de cursus BabyMassage geven.                                                         

Hans van Wetten: de therapeut van Praktijk Sportifit en woonachtig zoals boven omschreven. In de afgelopen jaren heb ik de opleidingen Sportmasseur, Sporttherapie, Massagetherapie en Emmett Techniek afgerond. In laatstgenoemde ligt echt mijn passie. Een prachtige techniek die ongelooflijk mooie resultaten geeft.

Voor ons allebei geldt dat wij met heel veel plezier bezig zijn met ons vak. Wij hebben aandacht en respect voor de mens die bij ons binnenkomt.

Heel graag tot ziens bij ons in de praktijk.

 
MEI Massage Praktijk & Praktijk SPORTIFITMassage InfoBabyMassage CursusBeauty, Massage & MeerEmmett Techniek & SportblessuresTarievenContact en Zo