massagedrunen.nl

Blije Mama Massage
01

BabyMassage
02

Massage & Meer
03

Emmett Techniek
04

Tarieven
05

Contact en Zo
06
Contact en Zo

MEI Massage Praktijk & Praktijk Sportifit

Piet Heinstraat 38 (parkeren kan voor de deur en is gratis)

5151 MT Drunen

Tel 06-11309631 Hans / 0640722578 Corina

Hans beheert de agenda. Je kunt met hem een afspraak maken voor zijn of mijn agenda. Deze afspraken kun je inplannen op ma
andag t/m vrijdag van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 8 tot 12 uur. Ook mag je bellen voor een Massage kadobon van Hans of mijzelf en wij maken een leuk kadootje voor je klaar.
Mocht je door bijzondere omstandigheden niet in staat zijn naar onze praktijk te komen dan komen wij graag naar jou toe met onze mobiele behandeltafel. Geen probleem.Onze klanten zijn van alle leeftijden ; van babies tot pubers, zwangeren, kraamvrouwen, volwassenen, sporters en ouderen. Iedereen is welkom. Wij hebben ruime ervaring en werken met veel plezier in onze praktijkruimte aan de Piet Heinstraat 38 te Drunen. Je wordt hier ontvangen in een prettige, rustige en sfeervolle omgeving.  

Een behandeling zorgt voor een goede balans in je lichaam. Het bevordert de ontspanning van hoofd en lichaam, verlaagt gevoelens van stress, geeft je nieuwe energie, verlicht pijn en zorgt voor een sneller herstel.
Massage is bovenal genieten van een ontspannen moment voor jezelf. Je voelt en bent je bewust van je lichaam. Laat jezelf met enige regelmaat masseren en je zult merken dat een massage ook voor jou een positieve uitwerking heeft.

Wij zijn  op een professionele, kundige en eerlijke manier bezig. 
In het kort gezegd richt Hans zich met zijn behandelingen meer op sportblessures, chronische klachten en stress gerelateerde klachten en is hij bovendien gespecialiseerd in Emmett Techniek.
Corina geeft met name massage behandelingen die meer gericht zijn op ontspanning en het verlagen van het stressnivo. Met name ontspannende massage, zwangerschapsmassage, Blije Mama massage en voetmassage.


                      
 

 
Blije Mama MassageBabyMassage Massage & MeerEmmett TechniekTarievenContact en Zo