MEI Massage Praktijk & Praktijk SPORTIFITMassage InfoBabyMassage CursusBeauty, Massage & MeerEmmett Techniek & SportblessuresTarievenContact en Zo
massagedrunen.nl
Beauty, Massage & Meer

 

 

Beauty
Een heerlijke behandeling van het gezicht. Beginnende met een reiniging van de huid. Aanvullend gebruiken we een scrub, peeling en en voedend masker. Daarna krijg je een stevige bindweefselmassage van de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en wordt de huid veel beter doorbloed. Hierdoor wordt de conditie van de huid beter en krijg je een gezonder uitziende en steviger huid. Rimpels vervagen en de huid wordt weer elastischer.
Je gaat stralend de deur weer uit.

Oncologische Massage
Bij ons kunnen mensen die leven met de gevolgen van kanker terecht voor een ontspannende massage. 
Wij richten ons op het leveren van een positieve bijdrage aan het welbevinden van de (ex)patiënt. De massage is afgestemd op de medische situatie (graag toestemming aan de behandelend arts vragen).
Het doel is ontspanning te bieden in een moeilijke periode van het leven. De behandeling kan plaatsvinden zowel tijdens of (ver) na de behandeling.
Gebleken is dat massage kan helpen te ontspannen, moeheid kan verminderen, klachten als misselijkheid en pijn (tijdelijk) kan verlichten. Ook beter kunnen slapen is een mogelijk resultaat.

Kom je liever met partner? Ook dat kan. Beiden kunnen gemasseerd worden op basis van de hulpvraag gevolgd door een kopje thee of koffie.
Een korte cursus hoe je partner of kind te masseren behoort ook tot de mogelijkheden. 


VoetrelaxmassageVoeten zijn de spiegels van ons lichaam. Ze vormen de basis van ons bestaan en zorgen voor evenwicht. De massage wordt begonnen met een verwarmende en ontspannende voetmassage. In onze voeten zitten duizenden zenuwuiteinden die weer in verbinding staan met de organen, weefsels en gewrichten in ons lichaam. Met het geven van de juiste druk (met duim en wijsvinger) worden impulsen gegeven op de reflexzones van de voet. Deze reflexzones worden geprikkeld en kunnen blokkades opheffen die ontstaan zijn in het lichaam. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van ons lichaam gestimuleerd; het lichaam gaat op zoek naar een nieuwe balans.
Eén zeer belangrijk effect van de voetrelaxmassage is ontspanning. Een behandeling gegeven met aandacht, aanraking en beïnvloeding van organen en weefsel. Deze mooie massage doet meer voor je dan je op het eerste moment zou denken. Probeer het eens uit en je zult zelf ervaren hoe bijzonder de uitwerking is. 

Gezichtsmassage
Deze massage wordt ook wel face-lift massage genoemd, omdat de behandeling zorgt voor een jeugdiger uitstraling. Een zachte massage gecombineerd met een stukje bindweefselmassage, waardoor de afvoer van afvalstoffen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Echt een heerlijke massage met heerlijk geurende produkten, warme kompressen, mousserende reiniging en verzorging. Door regelmatige gezichtsmassage ga je er echt jonger uitzien.

Fibromassage

Deze massage is bedoeld voor fybromyalgie patiënten. Fybromyalgie is een reumatische aandoening en wordt ook wel weke-delen reuma genoemd. De pijn is vergelijkbaar met zware spierpijn in spieren, pezen en hun aanhechtigen in het hele lichaam. Daarnaast hebben patiënten vaak ook andere klachten als slapeloosheid, vermoeidheid, depressiviteit, hoofdpijn, darmklachten en concentratiestoornissen. Uit onderzoek is gebleken dat massage een hele gunstige behandeling is voor fibromyalgie patiënten. Massage brengt het lichaam tot rust en zorgt voor balans in het lichaam. De ademhaling wordt minder oppervlakkig, het hartritme daalt en de stress en pijn in het lichaam verminderen. Heel gunstig is ook dat door massage het lymfesysteem versterkt wordt, spierkramp vermindert, de opname van zuurstof in de spieren hoger is, endorfine (natuurlijke pijnstiller) vrijkomt en een verbetering van de lichaamsbeweging optreedt. Heb je fybromyalgie, dan is het echt de moeite van het uitproberen waard. Vind je het een grote stap of heb je vraagtekens hierbij, bel me dan eens voor meer informatie. Wellicht kan deze massage voor jou heel waardevol zijn.

Afslankmassage / Lypossage

Een vorm van massage om plaatselijk af te slanken zonder medische ingreep. De cellulite wordt grondig aangepakt, waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt. Door de stevige, krachtige en diepe massagetechniek verliezen probleemgebieden als buik, billen, heupen, benen en armen gegarandeerd centimeters in omvang. Je huid voelt weer strakker en steviger aan. Het is best een pittige massage om te ondergaan, maar het resultaat is snel te zien en te voelen. We spreken een traject van 10 behandelingen af die elk zo'n 50 minuten duren (tijd is afhankelijk van het te behandelen gebied).

ZwangerschapsmassageEen ontspannende massage die een geweldige uitwerking heeft. Deze massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die een zwangere vrouw ervaart verminderen.
Zo kan er onzekerheid, spanningen en angst voor bijvoorbeeld de bevalling zijn of de aanstaande moeder zit gewoon niet lekker in haar vel. Een massage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen. Uit onderzoek blijkt dat een zwangerschapmassage onder meer positieve effecten heeft op de slaap en zorgt voor minder rugpijn en minder aanmaak van stresshormonen.

Kindermassage
Een massage op een kindvriendelijke manier. Veelal massage van de rug en achterkant beentjes. Bedoeld als ontspannende massage waarbij je als ouder/verzorger aanwezig kan zijn.

Je ziet het, naast de sportmassage, hotstone massage en ontspannende massage zijn er een aantal heel mooie andere behandelingen mogelijk. Wie weet zit er voor jou iets bij ... Probeer het eens.

Graag tot ziens.  

MEI Massage Praktijk & Praktijk SPORTIFITMassage InfoBabyMassage CursusBeauty, Massage & MeerEmmett Techniek & SportblessuresTarievenContact en Zo