massagedrunen.nl

Blije Mama Massage
01

BabyMassage
02

Massage & Meer
03

Emmett Techniek
04

Tarieven
05

Contact en Zo
06
Massage & Meer

 

Mijn praktijk is gespecialiseerd in ontspannende Massages. Een massage die op jou als persoon is afgestemd. Soms gebruiken we heerlijk warme Hotstones bij de massage, soms ligt de focus op de schouders .. net wat jij nodig hebt of prettig vindt. Een moment helemaal alleen voor jezelf om nieuwe energie opdoen en weer met een fijn gevoel de deur uit te gaan.
Je bent hier aan het goede adres. Ik hoop je snel eens te zien. 

Hieronder nog wat uitleg over andere ontspannende massages. 

VoetrelaxmassageVoeten zijn de spiegels van ons lichaam. Ze vormen de basis van ons bestaan en zorgen voor evenwicht. De massage wordt begonnen met een verwarmende en ontspannende voetmassage. In onze voeten zitten duizenden zenuwuiteinden die weer in verbinding staan met de organen, weefsels en gewrichten in ons lichaam. Met het geven van de juiste druk (met duim en wijsvinger) worden impulsen gegeven op de reflexzones van de voet. Deze reflexzones worden geprikkeld en kunnen blokkades opheffen die ontstaan zijn in het lichaam. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van ons lichaam gestimuleerd; het lichaam gaat op zoek naar een nieuwe balans.
Eén zeer belangrijk effect van de voetrelaxmassage is ontspanning. Een behandeling gegeven met aandacht, aanraking en beïnvloeding van organen en weefsel. Deze mooie massage doet meer voor je dan je op het eerste moment zou denken. Probeer het eens uit en je zult zelf ervaren hoe bijzonder de uitwerking is. 

Gezichtsmassage
Deze massage wordt ook wel face-lift massage genoemd, omdat de behandeling zorgt voor een jeugdiger uitstraling. Een zachte massage gecombineerd met een stukje bindweefselmassage, waardoor de afvoer van afvalstoffen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Door regelmatige gezichtsmassage ga je er echt jonger uitzien.

Afslankmassage / Lypossage

Een vorm van massage om plaatselijk af te slanken zonder medische ingreep. De cellulite wordt grondig aangepakt, waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt. Door de stevige, krachtige en diepe massagetechniek verliezen probleemgebieden als buik, billen, heupen, benen en armen gegarandeerd centimeters in omvang. Je huid voelt weer strakker en steviger aan. Het is best een pittige massage om te ondergaan, maar het resultaat is snel te zien en te voelen. We spreken een traject van 10 behandelingen af die elk zo'n 50 minuten duren (tijd is afhankelijk van het te behandelen gebied).

Kindermassage
Een massage op een kindvriendelijke manier. Veelal massage van de rug en achterkant beentjes. Bedoeld als ontspannende massage waarbij je als ouder/verzorger aanwezig kan zijn.

Je ziet het, naast de sportmassage, hotstone massage en ontspannende massage zijn er een aantal heel mooie andere behandelingen mogelijk. Wie weet zit er voor jou iets bij ... Probeer het eens.
 

Blije Mama MassageBabyMassage Massage & MeerEmmett TechniekTarievenContact en Zo