massagedrunen.nl

Blije Mama Massage
01

BabyMassage
02

Massage & Meer
03

Emmett Techniek
04

Tarieven
05

Contact en Zo
06
Blije Mama Massage

 

 

BLIJE MAMA MASSAGE

Het bestaat echt. Een massage bij jou thuis, in je kraambed. Tijd voor jezelf om kwalitatief goed te herstellen van je bevalling.
Naast het wennen aan je nieuwe leven, het voldoende nemen van rust en slaap is het goed om voor jezelf te zorgen en te laten zorgen.

De Blije Mama Massage wordt ook wel anders genoemd: Happy Mama Massage, Postpartum of Postnatale Massage.
Het is een massage voor vrouwen die heel recent bevallen zijn en vindt plaats bij de vrouw thuis. De massage kan plaatsvinden vanaf 3 dagen na de bevalling tot zo ongeveer 6 weken na de geboorte van het nieuwe kindje. 
Deze massage draagt bij aan het herstel van jou als 'kraamvrouw'. Het brengt je zowel psychisch als fysiek wat je in die periode heel goed kan gebruiken. Je ervaart ontspanning van je lichaam, je voelt je mentaal beter, geven rust en tijd voor jezelf, je land weer in je eigen lichaam, ontvangt warmte en zorg, het vermindert pijn, ondersteunt het krimpen van de baarmoeder, stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een verbeterd immuunsysteem. Ook zorgt een massage voor de aanmaak van oxytocine dat ook helpt bij het op gang brengen van de borstvoeding.

Deze massage vindt plaats bij je thuis en kost € 60,00. Woon je verder dan 10 km vanaf Drunen, dan reken ik daarbij nog € 0,40 per kilometer. Mijn telefoonnummer is 06-40722578. Naast mijn werk in mijn praktijk ben ik werkzaam als Kraamverzorgende.ZWANGERSCHAPSMASSAGEEen ontspannende massage die een geweldige uitwerking heeft. Deze massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die een zwangere vrouw ervaart verminderen.
Zo kan er onzekerheid, spanningen en angst voor bijvoorbeeld de bevalling zijn of de aanstaande moeder zit gewoon niet lekker in haar vel. Een massage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen. Uit onderzoek blijkt dat een zwangerschapmassage onder meer positieve effecten heeft op de slaap en zorgt voor minder rugpijn en minder aanmaak van stresshormonen.
Deze massage kun je de gehele zwangerschap inplannen, eventueel ook meerdere keren zodat je bv elke maand een moment voor jezelf hebt en ontspannen richting de bevalling gaat. Uiteraard kun je een Blije Mama Massage of een ZwangerschapsMassage ook heel goed kado geven !! Dit kado kun je bij mij bestellen om persoonlijk te kunnen geven aan de Kraamvrouw of aanstaande moeder.

Je mag bellen voor een afspraak, telefoon 06-40722578. De behandeling kost € 40,00 en betaal je contant of via een betaalverzoekje na afloop van de massage. Naast mijn werk in mijn praktijk ben ik werkzaam als Kraamverzorgende.
 

 

Blije Mama MassageBabyMassage Massage & MeerEmmett TechniekTarievenContact en Zo